Miranda Hebben

Ik kwam in contact met KH-Solutions tijdens de bezichtiging van een appartement voor onze dochter. Kenneth is een jonge kerel met een open houding. Dat sprak ons al heel erg aan. Hij was erg rustig, niet opdringerig en nam alle tijd voor ons om het door hem te verkopen appartement te bezichtigen.

“KH-Solutions opent letterlijk deuren”

De woningmarkt was een gekkenhuis op dat moment. We hadden al meerdere appartementen bekeken. Daar stond de makelaar dan al vaak op zijn of haar klok te kijken voordat we binnen waren, omdat er na 15 minuten weer een nieuwe partij aan de deur stond voor een bezichtiging. Bij Kenneth niet. Hij liet ons rustig de gehele woning zien en nam ook uitgebreid de tijd om een praatje te maken. Het is tenslotte geen pakje boter wat je gaat kopen. We hebben toen een bod uitgebracht en we waren dolblij met het telefoontje van Kenneth dat wij de gelukkige eigenaren waren geworden van het appartement. Daar bleef het niet bij, want Kenneth was altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en bereid om tijdens een extra afspraak de rest van mijn gezin ook het appartement te laten zien. Hij was heel duidelijk in zijn communicatie over de vervolgstappen van het aankoopproces en kwam netjes alle afspraken na.

Ik raad KH-Solutions aan iedereen aan. Niet alleen voor de begeleiding bij de aankoop van een huis, maar ook wanneer je je huis te koop aan wilt bieden. Kenneth is goed op de hoogte van de markt en is erg realistisch ingesteld.

KH-Solutions Makelaars opent deuren!

alle ervaringen