Roserije 209C – 6228 DP Maastricht

€ 209.000,- k.k.

Ruim appartement met 3 slaapkamers, een aanzienlijke woonkamer, open keuken, inpandige privéberging, groot balkon, op de tweede verdieping gelegen aan de Roserije 209C in de geliefde wijk De Heeg. Het appartement heeft een definitief geldig energielabel A.

Beganegrond
Gezamenlijke entree, trappenhuis, lift, bellentableau, camerabewaking en brievenbussen. Appartement bereikbaar middels lift of trap.

3 slaapkamer appartement
Een ruime hal met toegang tot de eet- en woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer heeft een open keuken die verdeeld is in een zitkamer met typerende erker. De woonkamer (28m2) biedt toegang tot het ruime balkon. De woonkamer is voorzien van vloertegel laminaat. De open keuken is onder andere voorzien van navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser, ijskast, circulatieafzuigkap en een 4-pits-kookplaat. De woonkamer biedt toegang tot de grootste slaapkamer (6,60m x 2,65m) en het tussenportaal. Via het tussenportaal zijn de badkamer, 2 slaapkamers, toilet en de inpandige berging te bereiken. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad en een vaste wastafel. De drie slaapkamers zijn voorzien van laminaat. Eén slaapkamer (3,67m x 3,30m) heeft ook toegang tot het ruime balkon, gesitueerd op het oosten. De kleinste slaapkamer (3,67m x 1,80m) kan ook dienen als thuis kantoor. Tot slot een ruime inpandige privéberging met aansluiting witgoed.

Algemene informatie
Bovenstaand ruim appartement is rustig gelegen (op de tweede etage) aan De Roserije, nabij het prachtige Savelsbos. Hier zijn diverse winkelvoorzieningen, uitvalswegen, openbaarvervoer, scholen, ziekenhuis (MUMC) en sportverenigingen. Recent gerenoveerd: buiten schilderwerk, kozijnen en de rookkanalen vervangen. Het betreft een gezonde VvE. In de nabije toekomst wordt het winkelcentrum “De Roserije” onder handen genomen zodat leven, wonen en winkelen nog aantrekkelijker wordt.

Verberg

Lees meer

Kenmerken

Postcode6228 DP MaastrichtVraagprijs€ 209.000,- k.k. AanvaardingIn overlegBijdrage VvE€ 135,- Bouwjaar1987Woonoppervlakte91 m2Overige inpandige ruimte8 m2Aantal slaapkamers3EnergielabelABalkonJaParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

(klik op de foto voor meer)

Soortgelijke woning kopen?

043 888 0152WhatsAppinfo@kh-solutions.nl