Verkoopstrategie KH-Solutions Makelaars

Verkoop jouw woning voor de beste prijs met de bewezen KH-Methode; de verkoopmethode voor woningen.

Wat is de KH-Methode?
De KH-Methode is de perfecte mix van marketing, promotie en presentatie voor de verkoop van jouw huis of appartement. Dit gaat veel verder dan de werkwijze van andere makelaars. Standaardmakelaars verkopen โ€˜alsof het nog 2004โ€™ is. Ik verkoop jouw woning anno 2023 om het beste verkoopresultaat te realiseren, met de hedendaagse online mogelijkheden.

Wat houdt het verkoop-marketingplan in?

Het woningverkoopplan houdt in dat KH-Solutions Makelaars meer doet dan alleen jouw woning op Funda, Pararius en onze website plaatsen. Naast deze toppers maak ik gebruik van sterke kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook kan ik zorgen voor een extra en ondersteunende advertentiecampagne. Zo brengen we jouw woning onder de aandacht bij duizenden potentiรซle kopers.

Ik ben erg trots op deze verkoopmethode. Dat het werkt, is het afgelopen jaren wel gebleken! Tot op de dag van vandaag wil ik het model blijven perfectioneren.

Wil je exact weten wat ik doe om woningen en appartementen tegen de beste prijs te verkopen? Neem dan contact op met jouw persoonlijke makelaar.

Huis verkopen Maastricht

Klaar om jouw woning te verkopen?

Van begin tot eind: als full-service makelaar help ik je met een succesvolle verkoop.

043 888 0152WhatsAppinfo@kh-solutions.nl