Huis kopen?

Een nieuwe woning kopen is niet alleen leuk, maar ook spannend! Vanaf het verkennen van de woningmarkt tot en met de inspectie tijdens de overdracht. KH-Solutions Makelaars neemt jou een hoop werk uit handen.

Symbool KH-Solutions dark

Persoonlijk contact

Symbool KH-Solutions dark

Transparante aanpak

Symbool KH-Solutions dark

Lokale marktkennis

Symbool KH-Solutions dark

Uitstekende aankoopmethode

Symbool KH-Solutions dark

Eerlijke aankoopcourtage

Huis kopen Maastricht

Hoe het werkt

De zoektocht naar jouw droomwoning
Het vinden van een droomwoning valt in de huidige woningmarkt natuurlijk niet mee. De vraag naar woningen in Maastricht en omgeving is groot. Bovendien is het aanbod wijk-gebonden beperkt. KH-Solutions Makelaars verzamelt het volledige woningaanbod binnen de Gemeente Maastricht & het Heuvelland. Zo hoef je niet zelf de markt in kaart te brengen om jouw ideale droomwoning te vinden.

Jij en ik gaan samen kijken
Samen gaan we op zoek een geschikte woning. Vervolgens regel ik een bezichtiging. Met een kritische blik beoordeel ik de woning op eventuele gebreken en verbeterpunten. Ondertussen heb jij alle tijd om te voelen of de plek ook echt bij je past. Na afloop van elke bezichtiging vindt een evaluatie plaats.

Laat dit over aan de professional
KH-Solutions Makelaars kent de woningmarkt in de regio als geen ander, waardoor het onderhandelingsproces onderbouwd ingezet kan worden. Samen met jou bespreek ik de beste aankoopstrategie om de woning zo scherp mogelijk aan te kopen. Elke stap in het aankoopproces bespreek ik met jou, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Zorgeloos de koopovereenkomst tekeken
Is er een mondelinge overeenkomst? De verkoper laat altijd een koopovereenkomst opstellen. Samen gaan we deze overeenkomst uitgebreid controleren en indien nodig leggen we wijzigingen voor aan de verkopende partij. De bijkomende administratieve zaken, zoals een taxatie en een bouwkundige keuring, kan door KH-Solutions Makelaars geregeld worden.

De sleutels ontvangen… hier heb je op gewacht!
De dag van de oplevering en het notarieel transport. Samen inspecteren we de woning. Vervolgens gaan beide partijen naar de notaris om de overdracht succesvol af te ronden. Maar ook na de overdracht staat makelaar Kenneth voor je klaar!

Aankoopbegeleiding nodig?

Van begin tot eind: als full-service makelaar help ik je met de aankoop van jouw droomwoning.

043 888 0152WhatsAppinfo@kh-solutions.nl

Veel gestelde vragen

Koop je een huis, dan krijg je bijna altijd te maken met Kosten Koper (k.k.): bijkomende kosten die jij als koper moet betalen, naast de definitieve koopsom. Deze kosten bestaan vaak uit overdrachtsbelasting, makelaarskosten, kosten voor de hypoheek- of financieel adviseur, taxatiekosten, kosten bouwtechnische keurig, de notariskosten en een Nationale Hypotheekgarantie. Je kunt ervan uitgaan dat deze bijkomende kosten ongeveer 6% van de koopsom bedragen.

Het (voorlopige) koopcontract wordt normaliter opgesteld door de verkopende partij. Het is bovendien ook mogelijk om het koopcontract door een notaris op te laten stellen. Op die manier kun je in een vroeg stadium juridische haken en ogen met beide partijen bespreken.

Makelaar Kenneth helpt je stap voor stap bij het kopen van jouw droomwoning. Het gehele proces werken wij samen. Bij KH-Solutions Makelaars staat de klant centraal, jij dus! Ik vraag bij de verkopend makelaar alleen de benodigde stukken op. Deze controleer en bestudeer ik met een kritisch oog. Volg jij je hart, dan doe ik de rest.

Recent aangekochte woningen

Sphinxlunet 103 F

6221 JK Maastricht
n.v.t.

Hoograamstraat 114

6211 BK Maastricht
n.v.t.

Boomkensstraat 81

6245 JD Eijsden
n.v.t.
al het woningaanbod