Over

De woningmarkt kent hoogte- en dieptepunten en is altijd in beweging. Maar, wat is dan het juiste moment om voor jezelf te beginnen? In 2021 heb ik, Kenneth Heuts, de sprong gewaagd. Ik startte mijn eigen bedrijf: KH-Solutions Makelaars.

Mijn werkgebied is regio Maastricht en het Heuvelland waar ik ben opgegroeid. Met een website zonder aanbod heb ik mezelf voorgesteld aan de Zuid-Limburgse woningmarkt. Op basis van een persoonlijke en transparante aanpak, onderscheidende ver- en aankooptechnieken en een geheel eigen visie hoopte ik een stukje marktaandeel in Maastricht en het Heuvelland te veroveren.

Simpel vanuit (t)huis-kantoor met veel passie voor het makelaarsvak. Het gaat immers om de geleverde kwaliteit. Hard werken wordt beloond: al snel sprak men over mijn correcte werkwijze en volgden mooie aan- en verkoopopdrachten.

KH-Solutions Makelaars

Bij KH-Solutions Makelaars vind je alles onder één dak. Als klant ben je van ‘a tot en met z’ betrokken in het proces. Je hoeft zelf niet op zoek naar een taxateur, energieadviseur, hypotheekadviseur of verhuisbedrijf. KH-Solutions Makelaars heeft prachtige samenwerkingen met vaste partners door heel Zuid-Limburg.

Als makelaarskantoor staat KH-Solutions Makelaars in de top 2 “Beste Makelaar van Maastricht” en volgens “Trustoo” in de top 3 beste makelaars in Maastricht voor ver- en aankoopbemiddeling. Daar ben ik dan ook ontzettend trots op.

Meer over makelaar Kenneth

Mijn visie

Iedereen kan zich makelaar noemen. Echter, niet iedereen kan een huis verkopen. Het vergt namelijk commerciële skills, maar ook gevoel voor bouwkunde. Anders is het elke keer weer de vraag wat je nu eigenlijk verkoopt. Geen dag in de makelaardij is hetzelfde. Zeker niet wanneer ik het vertrouwen van een nieuwe klant krijg. Of als ik mensen feliciteer met de aan- of verkoop van hun (droom)woning. KH-Solutions Makelaars verbindt (t)huis en mens!

Mijn strategie

Als verkoper krijg je slechts één kans om de deal te sluiten. Maar hoe maak je een goede deal? Daar hoort een strategie bij die aansluit op de wensen en behoeften van de klant. De perfecte verkoopstrategie wordt bepaald door een aantal factoren plus de creativiteit van de makelaar. Verkoop je met of zonder Funda? Wanneer zet je een woning in de verkoop? En welke vraagprijs ga je hanteren? Dit zijn vragen die mij bijna dagelijks gesteld worden.

Verkoopstrategie

Makelaar Kenneth

Maastricht, geboren en getogen. Hier voel ik mij thuis. Een sociale en saamhorige stad waarin alle inwoners zich welkom voelen. Zich profilerend als een internationale universiteitsstad, centraal liggend tussen België en Duitsland in een krachtige kennisregio. Een prachtig landschap én natuurlijk de Bourgondische sfeer. In mijn jeugd vond ik onroerend goed al interessant. Meedenken en spreken over woningrenovaties, onroerend goed, rendementen en makelaarschap werd echt mijn ding. Daar moest en zou ik iets mee gaan doen.

Na gewerkt te hebben bij gerenommeerde NVM-makelaarskantoren in Maastricht & Heuvelland, was het tijd om voor mijzelf te starten. Een jongensdroom die uitkwam. Met als missie: unieke service tegen een eerlijke courtage. Het lijkt onmogelijk, maar KH-Solutions Makelaars is het gelukt!

Ervaringen klanten

Bekijk mijn diensten

Bij KH-Solutions Makelaars draait het om jouw wensen. Makelaar Kenneth gaat verder waar andere makelaars stoppen. Een persoonlijke aanpak, unieke verkoopmethode en altijd een eerlijke courtage!