Hypotheekadvies?

Het afsluiten van een hypotheek doe je niet zomaar van vandaag op morgen. Je zit er jarenlang aan vast en het gaat natuurlijk om een flinke som geld. Het is belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Gelukkig hoef je niet alles in je eentje uit te pluizen of verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. KH-Solutions Makelaars helpt je op weg en werkt samen met een onafhankelijke en betrouwbare hypotheekadviseur.

Huis kopen Maastricht

Hoe het werkt

Laat je adviseren door een hypotheekadviseur
Je hebt behoefte aan hypotheekadvies. Omdat je een leuke woning op Funda hebt gezien. Of om de verbouwing waar je al jaren van droomt, nu eindelijk werkelijkheid te laten worden. Indien gewenst wijs ik je een deskundige hypotheekadviseur toe.

Verzamelen van de documenten
De hypotheekadviseur heeft enkele documenten nodig om een passend advies op te stellen.

Geheel vrijblijvend
Tijdens het kennismakingsgesprek neemt de hypotheekadviseur alle tijd om rustig uit te leggen wat er allemaal komt kijken bij een hypotheekaanvraag. Denk hierbij aan de verschillende hypotheekvormen, de maximale hoogte van de hypotheek en de bijbehorende maandlasten.

Bieding wordt geaccepteerd
Nadat duidelijk wordt wat de maximale hoogte van de hypotheek is, kan het bieden beginnen. Aankoopmakelaar Kenneth helpt je graag met het uitbrengen van een bod, zodat er meer kans is op een succesvolle bieding. Zodra het bod is geaccepteerd, kan de hypotheekaanvraag worden opgestart.

Klant ontvangt het rente-aanbod
Zodra het bod is geaccepteerd neemt de hypotheekadviseur contact op met de hypotheekverstrekker om een rente-aanbod te ontvangen. Op die manier staat de rente meteen vast en komen er binnen een termijn van 3 weken geen onverwachte rentestijgingen.

Documenten gaan richting de hypotheekverstrekker
Alle documenten die de hypotheekadviseur heeft ontvangen worden verstuurd naar de hypotheekverstrekker, samen met het taxatierapport en de getekende koopovereenkomst. Vervolgens gaat de hypotheekverstrekker deze documenten beoordelen.

Klant ontvangt hypotheekofferte
Als alle documenten goedgekeurd zijn door de hypotheekverstrekker, sturen zij de hypotheekofferte op. De hypotheekadviseur neemt het samen met jou door, zodat alles duidelijk is. Zodra de offerte is ondertekend, handelt de hypotheekverstrekker alles af met de notaris.

Klaar voor een hypotheekadvies?

Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar het afsluiten van je hypotheek.

043 888 0152WhatsAppinfo@kh-solutions.nl

Hypotheekadvies van de experts

De samenwerking tussen makelaar Kenneth en hypotheekadviseur Christian opent een poort naar een gestroomlijnde en transparante dienstverlening.

Door de expertise en kennis van de huizenmarkt van KH-Solutions Makelaars te combineren met de financiรซle inzichten en hypotheekadvies van Gilissen Finance, wordt het voor klanten eenvoudiger en aantrekkelijker om hun droomhuis te vinden en te financieren.

Bovendien zorgt de bundeling van krachten voor een efficiรซnter proces, waarbij klanten profiteren van een snellere en meer persoonlijke dienstverlening. De combinatie van een betrouwbare makelaar en een deskundige hypotheekadviseur maakt het mogelijk om een op maat gemaakte aanpak te bieden die aansluit bij de unieke behoeften en wensen van de klant.

Klanten kunnen rekenen op een naadloze ervaring, waarbij de overgang van huis zoeken naar financiering soepel verloopt. Door deze samenwerking kunnen KH-Solutions Makelaars en Gilissen Finance een uitgebreide en betrouwbare service bieden die de stress en onzekerheid van het kopen van een huis vermindert. Zo ontstaat er een win-win situatie voor alle betrokken partijen, en kunnen klanten genieten van de vruchten van een professioneel en goed op elkaar afgestemd team.