Huis verkopen?

KH-Solutions Makelaars begrijpt dat het verkopen van jouw woning erg spannend kan zijn. Er komen veel verschillende aspecten bij kijken: van professionele fotografie tot en met de juridische koopovereenkomst. Maak het jezelf makkelijk en laat het verkoopproces aan makelaar Kenneth over.

Symbool KH-Solutions dark

Persoonlijk contact

Symbool KH-Solutions dark

Transparante aanpak

Symbool KH-Solutions dark

Uitstekende verkoopmethode

Symbool KH-Solutions dark

Eerlijke verkoopcourtage

Symbool KH-Solutions dark

Bezichtigingen ook buiten kantooruren

Gratis waardebepalingVerkoopstrategie
Huis verkopen Maastricht

Hoe het werkt

Vrijblijvend voorstel van de makelaar
Makelaar Kenneth komt bij je langs om de waarde van de woning te bepalen en maakt een gericht actieplan, waarbij we samen de verkoopstrategie bepalen.

Verkoopstrategie vaststellen
Samen verzamelen we de documenten die nodig zijn voor de verkoop van jouw woning. Vervolgens richt ik me op het vastleggen van de verkoopstrategie en werk ik deze uit.

Woningpresentatie tot in de kleine puntjes
KH-Solutions Makelaars zorgt ervoor dat alle nodige foto’s, video’s en plattegronden gemaakt worden en dat de brochureteksten geschreven worden. Het resultaat? Een professionele presentatie voor de verkoop!

Woning verkoopklaar maken
Vanuit de verkooppresentatie starten we de offline en online marketing op. Denk hierbij aan een plaatsing op Funda, Pararius, onze website, het inzetten van social media, verkoopbrochures en mailings.

Bezichtigingen organiseren
Tijdens de bezichtiging maakt makelaar Kenneth het verschil tussen het laten zien van een woning en het laten beleven van een woning. Dit is de sleutel tot een succesvolle verkoop!

Potentiële kopers brengen een bod uit
Tijdens de onderhandelingen komt KH-Solutions enkel en alleen op voor jouw belangen.

KH-Solutions stelt de koopovereenkomst op
De koopovereenkomst maak ik op en nemen we samen door. Voordat je deze gaat ondertekenen, weet je zeker dat alles klopt.

Sleutels geven aan koper
Makelaar Kenneth begeleid je door het hele proces, tot en met de overdracht bij de notaris. Vanzelfsprekend kun je ook daarna altijd terecht voor raad en daad!

Huis of appartement verkopen?

Van begin tot eind: als full-service makelaar helpt Kenneth je met de verkoop van jouw woning.

043 888 0152WhatsAppinfo@kh-solutions.nl

Veel gestelde vragen

De verkoopwaarde van een woning hangt af van verschillende factoren, zoals: de woningmarkt, de staat van de woning, de huizenprijzen in je buurt en de tijd die je hebt om de woning te verkopen.

Voor een geldig energielabel help ik je met het vinden van een energieadviseur woningbouw. Je maakt een afspraak en de energieadviseur komt de woning ter plaatse opnemen. Samen adviseren wij je op het gebied van verduurzaming.

Als verkoopmakelaar behartig ik enkel de belangen van de verkoper, jij dus. Van mij kun je een transparante werkwijze, een persoonlijke aanpak en een professionele dienstverlening verwachten. KH-Solutions verkoopt jouw woning met trots!

Recent verkochte woningen

Malvabeemd 34B

6229 WE Maastricht
€ 249.000,- k.k.

Schaliedekkersdreef 12

6216 RV Maastricht
€ 329.000,- k.k.

Lunariabeemd 3

6229 WB Maastricht
€ 319.000,- k.k.
al het woningaanbod