Huis verhuren?

Wil jij jouw woning verhuren in Maastricht of in het Heuvelland? Aan een goede en betrouwbare huurder, tegen een goed rendement? Dan ben je bij KH-Solutions Makelaars aan het juiste adres!

Symbool KH-Solutions dark

Persoonlijk contact

Symbool KH-Solutions dark

Transparante aanpak

Symbool KH-Solutions dark

Uitstekende verhuurmethode

Symbool KH-Solutions dark

Kent de lokale huurmarkt

Symbool KH-Solutions dark

Huurderscheck

Huis verhuren Maastricht

Hoe het werkt

Een vrijblijvend huurvoorstel
Makelaar Kenneth maakt een afspraak om het gehele verhuurtraject uit te leggen en jouw wensen in kaart te brengen. Het eerste gesprek is altijd oriรซnterend en vrijblijvend. Ik maak alvast een schatting van de huurprijs, adviseer over het plan van aanpak en vertel met welke kosten je ongeveer rekening moet houden. Vervolgens ontvang je een vrijblijvend verhuurvoorstel.

Professioneel en duidelijk
KH-Solutions Makelaars gaat aan de slag met professionele en aantrekkelijke advertenties, zoals wervende teksten, presentatie van de woning, fotoโ€™s, marktbewerking en plattegronden. Samen beoordelen wij de strategie en is er ruimte om eventuele wijzigingen door te voeren.

De woning in de markt zetten
Na het ontwerpen van de definitieve advertentie plaats ik de huurwoning definitief in de huurmarkt via de verschillende kanalen. Uiteraard houd ik rekening met doelgroep segmentatie. Daarna is het tijd om bezichtigingen in te plannen.

Woning bekijken en huurders screenen
Ik zal de bezichtigingen organiseren. Na afloop van de bezichtigingen krijg je een adviesrapport met mijn bevindingen.

Jij en de huurder tekenen de huurovereenkomst
Samen stellen we de huurovereenkomst op. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Hierbij houd ik rekening met de regel- en wetgeving die op dat moment geldt. Wanneer zowel jij als de huurder het definitieve huurcontract heeft getekend, is de woning definitief verhuurd.

De huuroverdracht
KH-Solutions Makelaars overhandigt de sleutels aan de huurder(s). Bovendien doe ik een uitgebreide inspectie en maak ik een verslag van de oplevering, inclusief beeldmateriaal. Na de overdracht kun je ook altijd terecht voor eventuele vragen of advies.

Huis of appartement verhuren?

Van begin tot eind: als verhuurmakelaar helpt makelaar Kenneth je met de verhuur van jouw woning of beleggingsobject.

043 888 0152WhatsAppinfo@kh-solutions.nl

Veel gestelde vragen

Nee, er geldt geen bedenktijd bij een huurovereenkomst.

Het is toegestaan om je huis of appartement in eigendom te verhuren, tenzij in het splitsingsreglement van de Vereniging van Eigenaars een verhuurverbod is vastgesteld. In dat geval is er toestemming nodig van de VvE. Ook heb je toestemming nodig van de hypotheekverstrekker, tenzij anders is overeengekomen in de hypotheekakte. Tot slot kan verhuren afhankelijk zijn de gemeente, het soort contract en de huursituatie.

Als verhuurder mag je een waarborgsom vragen. Dit wordt ook wel de borg genoemd. De waarborgsom is gelijk aan drie maanden โ€œkale huurโ€.