Taxaties

Een taxatie van je woning of appartement kan in meerdere gevallen nodig zijn zoals bij de aankoop van een nieuwe woning, het bepalen van de prijs bij een verkoop of aankoopbeslissing en ook bij een boedelscheiding of een erfenis. Een NWWI taxatie kan je bij deze aspecten een goed en onafhankelijk beeld geven over de marktwaarde van het vastgoed. Wij kunnen deze taxatie voor je laten uitvoeren en zorgen ervoor dat je binnen drie werkdagen na opname over het rapport kunt beschikken. Het rapport worden door iedere bank/geldverstrekker geaccepteerd als ook door de rechtbank, notariskantoren en advocatuur.

Hoe het werkt

Je neemt contact met ons op en we bespreken direct voor welk doel de taxatie nodig is. Wij nemen de nodige gegevens van je op voor de aanmelding bij het NWWI en plannen direct een afspraak in.

Opname van het object door de taxateur waarbij alle informatie van de woning wordt genoteerd en de benodigde fotoโ€™s van het object worden genomen.

Onze taxateur zal op het kantoor het taxatierapport uitwerken en aanbieden te validatie bij het NWWI. Wanneer het rapport gevalideerd is ontvang je van ons het taxatierapport digitaal. Je kunt deze direct doorsturen naar de instantie die het nodig heeft of indien gewenst kunnen wij dit voor je regelen.

Taxatierapport aanvragen?

Maak vandaag nog een afspraak en ontvang binnen enkele dagen de exacte waarde van de woning.

043 888 0152WhatsAppinfo@kh-solutions.nl

Veel gestelde vragen

Een taxatie is een schatting van de waarde van je woning door een taxateur. De taxateur maakt dan een taxatierapport voor je op met daarin de waarde van het object. Deze waarde wordt โ€œmarktwaardeโ€ genoemd. In het rapport staat de onderbouwing van de waarde met alle kenmerken van de woning.

Een gevalideerd taxatierapport is zes maanden geldig. Daarna dient een nieuw rapport te worden aangevraagd.

Nee, de kosten van een taxatiemoet je zelf betalen maar in het geval en een financieringsaanvraag zijn deze wel volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.