Roserije 208C – 6228 DP Maastricht

€ 199.000,- k.k.

Starters opgelet! Ben jij op zoek naar een twee slaapkamer appartement op de tweede verdieping (met lift) van het appartementencomplex Roserije – De Heeg? Zie jij jezelf hier al genieten op het ruime balkon met een fijn uitzicht? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou.

Omgeving
Dit appartement bevindt zich in de geliefde wijk De Heeg. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten zoals supermarkt(en), scholen, openbaar vervoer en bedrijven zoals het MECC, Vodafone en MUMC+. Het bruisende stadscentrum van Maastricht is op ca. 10 minuten fietsafstand gelegen. Ook de autosnelwegen zijn snel te bereiken richting Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken.

Souterrain
Privéberging (ca. 4 m²) en twee gezamenlijke fietsenbergingen inpandig. Het complex is voorzien van een lift.

Appartement
Entree/hal met garderobe en toegang tot de woonkamer. De woonkamer v.v. een erker met halfopen keuken is voorzien van een laminaatvloer. De erker zorgt voor veel lichtinval en sfeer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon, waar het heerlijk zitten is. Het balkon is gelegen op het zuidwesten waardoor je kunt genieten van de middag- en avondzon. Een halfopen keuken met werkblad v.v. 4-pits gas kookplaat, spoelbak, oven en afzuigkap en ruimte voor een losse koelkast en/of vriezer. Via het tussenportaal tref je twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een berging aan. Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12.1 m² groot en is v.v. een deur die toegang biedt tot het balkon. Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 6.5 m² groot. De volledig betegelde badkamer is ca. 3 m² groot en voorzien van: een bad, een wastafel en mechanische afzuiging. Een separaat gelegen toilet met fonteintje. De inpandige ruime berging (ca. 5m²) is voorzien van de witgoedaansluiting en biedt extra opslagmogelijkheden. De cv-ketel (eigendom) bevindt zich in een muurkast die te bereiken is via de galerij.

Niet-bewonersclausule
Koper is op de hoogte dat de woning nooit bewoond is geweest door verkoper. Verkoper kan geen garanties geven over de kwaliteit van de onroerende zaak. Daarom verleent verkoper met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onzichtbare gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van lasten en beperkingen die voortvloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeenkomst niet waren ingeschreven.

NEN2580 Meetrapport
De meting en berekeningen zijn op basis van de ”Meetinstructie bepalen gebruiksoppervlakten woningen” en ”Meetinstructie bepalen bruto inhoud woningen” a.d.h.v. de NEN2580:2007 NL, ‘Oppervlakten en inhouden van gebouwen – Termen, definities en bepalingsmethoden’, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008. Op dit meetcertificaat zijn de in dit meetrapport genoemde aannames en voorbehouden van toepassing. NEN2580 meetrapport opvraagbaar bij de makelaar. De genoemde maten zijn ca., hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie in onze brochure

Verberg

Lees meer

Kenmerken

Postcode6228 DP MaastrichtVraagprijs€ 199.000,- k.k. AanvaardingIn overlegBijdrage VvE€ 152,89 Bouwjaar1981Soort dakPlatdakWoonoppervlakte69 m²Externe bergruimte3,4 m²Buiten geb. buitenruimte9,5 m²Inhoud228 m3Perceeloppervlakten.v.t.Aantal kamers3Aantal slaapkamers2Aantal badkamers1Aantal woonlagen1EnergielabelBCv-ketelHRE combi EigendomJaBalkon1GarageOptie Schuur/bergingJaParkeerfaciliteitenOpenbaar parkerenInschrijving KvKJaJaarlijkse vergaderingJaPeriode bijdrageJaReservefonds aanwezigJaOnderhoudsplanJaOpstalverzekeringJa

(klik op de foto voor meer)

Bezichting inplannen